Posted by: menengah3e2 | Julai 15, 2008

3S2 andri Torres tidak lupa jasa pengurus dan kapten kelab

Torres, pemain asal Spanyol ini tidak lupa akan jasa pengurus, Benitez, yang telah memberinya dukungan sejak dia bergabung dengan Liverpool. Kapten kelab, Steven Gerrad menjadi inspirasi utamanya dalam bermain bola sepak. Walaupun dia telah membawa timnya menjadi juara dalam Euro 2008, dia tidak pernah merasa puas hati, melainkan dia ingin terus maju dan menjadi pemain yang lebih baik. Sebagai fans Torres, saya sangat merasa bangga. Walaupun beliau masih berusia 24 tahun, tetapi dia telah menjadi contoh yang teladan bagi pemain-pemain muda lainnya. Semoga saja suatu hari nanti Torres bisa menjadi seorang kapten yang dihormati oleh rekan-rekan 1 timnya.

Advertisements

Responses

  1. Andri, apa yang telah anda kemukakan dalam ulasan ini merupakan ringkasan semata-mata. Ia mempunyai maklumat yang bertepatan untuk pembaca memahami isi utama dalam artikel.

    Namun, hasil ini tidak menepati keperluan dalam melaksanakan ulasan, iaitu mengaplikasikan teknik 3P-S yang telah kita usahakan pada permulaan penggal ini. Yang mengembirakan ialah melihat pernyataan perasaan anda yang bangga, yang mungkin dapat dipertingkatkan lagi dengan sokongan bukti dari teks..

    Saya pasti anda mempunyai sedikit sebanyak latarbelakang berkenaan kelab-kelab bola sepak dalam negeri yang dibincangkan. Mungkin, ini dapat dihuraikan dan turut diberi pendapat dan saranan anda setelah membaca artikel tersebut.

    Walauapapun, harapan anda jelas diketengahkan dalam ulasan ini, yang juga dapat diberi penjelasan yang lebih kukuh daripada artikel ataupun pengetahuan sedia anda berkenaan pemain bola sepak ini.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: