Posted by: menengah3e2 | Ogos 24, 2008

3S3 Siti Nurlaili Dansa Jaya

Pada pendapat saya, artikel ini amat menarik untuk dibaca. Ia juga mempunyai informasi yang mungkin tidak diketahui ramai. Artikel ini menceritakan tentang adanya pertandingan High School Musical yang baru diadakan dan juga tentang persiapan kumpulan tersebut untuk menyertai pertandingan tersebut.

Saya berasa bangga kerana antara banyak kumpulan yang turut mangambil bahagian, terdapat sebuah kumpulan yang terdiri daripada para remaja melayu yang berusia 14 tahun. Mereka telah mengambil langkah inisiatif untuk turut bertanding dan sambil itu dapat meluaskan ilmu dengan lebih mendalam tentang aktiviti tarian yang amat diminati.

Dengan pengetahuan sedia ada yang saya tahu tentang pertandingan sebegini ialah saya rasa kumpulan ini mestilah menari dengan baik sekali. Ini ialah kerana setahu kumpulan  Sekolah Menengah Orchid Park telah pun memasuki pertandingan yang hampir serupa dan telah menari dengan baik sekali lantas memenangi tempat pertama. Jika pertandingan yang disertai sekolah kita adalah untuk di Singapura sahaja, saya rasa tarian berkumpulan harus lebih menonjolkan apatah lagi telah pun bertanding untuk mewakili Singapura di persada negara Asean.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: